donderdag 22 november 2012

Kerstfair!

Nu we richting het einde van het jaar gaan komen de feestdagen ook weer in het zicht. Zo rond de kerstdagen zijn er ook weer de kerstfairs en kerstmarkten. Dit jaar heb ik twee kerstfairs in de agenda te staan. De eerste is op 8 december bij woonwinkel Op 'e hichte in Westergeest

 
 
Op 15 december sta ik op de kerstfair in De Beyer te Rinsumageast. Op beide markten zijn jullie natuurlijk van harte welkom.
 
 
Tot die tijd ga ik nog hard aan de slag met het maken van (feest) sieraden en mooie woonaccessoires.

dinsdag 13 november 2012

Website update

Na de drukte van de geweldige geslaagde Die zijn Leuk werd het wel weer tijd voor een website update. Afgelopen zondag was het eindelijk weer eens lekker weer waardoor ik foto's kon maken. Alle foto's zijn inmiddels verwerkt en klaar om op de website te worden gezet.

Bij Nieuw op de website staan al een aantal nieuwe dingen. Onder andere een prachtige beadwork armband in roze en paar tinten.


Helemaal  nieuw op de website zijn de drukknopen. Verschillende drukknooparmband systemen zijn op het moment erg in de mode. Ik maak zelf drukknopen van verschillende materialen zoals glas en papieren afbeeldingen. Deze drukknopen passen op de armbanden die op de website staan maar ook op alle andere armbandmerken die drukknopen van 18 mm hebben zoals Noosa Amsterdam.




Alle nieuwe spullen zijn hier te vinden!

zaterdag 3 november 2012

Bijna....

Bijna is het zover...Die zijn leuk! hip en handgemaakt markt. Morgen reizen we weer af naar Groningen voor deze leuke markt. Vandaag zijn we nog bezig met de voorbereidingen. De laatste glas drukknopen zitten in de kiln voor het annealen. Nog gauw even een armband maken. Spulletjes bij elkaar zoeken en ga zo maar door. Echt van die op het laatste moment dingetjes.


 Wil je meer informatie over de markt. Kijk dan even op www.diezijn-leuk.nl