vrijdag 3 januari 2014

Wat ligt er op de kralentafel? ~~ Deel 12

Allereerst een gelukkig, gezond en creatief 2014!

Ik heb eindelijk geschikte materialen gevonden om de groen/bronzen beadwork hanger waar ik al eerder over schreef af te maken. Hieronder zie je een foto van de hanger waar ik al bezig ben met de rand om de cabochon heen. Inmiddels ben ik alweer een stuk verder en al bezig met de uiteindelijke afwerkrand.




Verder ben ik begonnen met een nieuw beadwork project. (Zoals ik al eens eerder aangaf: op een of andere manier ben ik altijd met meerdere projecten bezig ;) ) Deze armband maak ik met heel veel labradoriet cabjes. Labradoriet is echt één van mijn favoriete stenen. Ik vind de wisselingen in kleur zo mooi. De vorm die ik in de armband ga maken heb ik nog niet eerder gezien. Hoe dat uiteindelijk wordt hou ik nog even voor mij.



Als laatste ligt er ook nog een mooi zakje op de kralentafel. Dit is het pakketje dat ik gekocht heb bij Zeepjes en Zo voor de beadworkwedstrijd die daar georganiseerd wordt. Natuurlijk mag ik de inhoud nog niet laten zien vandaar de foto van het zakjes. Momenteel ben ik druk aan het nadenken wat ik ga maken en met wat voor materialen (een deel van de aankoop en een deel van mijzelf)


Er ligt dus nog genoeg op mijn kralentafel. Ik hoop dat ik binnenkort tijd en goed licht heb voor het maken van foto's. Ik heb nog veel sieraden en kralen die ik moet fotograferen voor de website. Die heeft namelijk wel weer een update nodig. Tot die tijd ga ik maar verder met maken van nieuwe kralen en sieraden.