zondag 4 maart 2012

Draken...

Vandaag heb ik nieuwe sieraden op mijn website gezet. De foto's had ik een tijdje geleden al gemaakt maar deze moest ik nog bewerken voor de site. Het bewerken van foto's is niet mijn meest geliefde klusje maar vandaag ben ik er eens voor gaan zitten. Er staan onder andere beadworkringen op en een armband. Die armband wil ik ook hier graag laten zien want stiekem ben ik er best wel een beetje trots op.


Het middelste gedeelte heb ik gemaakt met een glascabochon. Deze cabochon heb ik zelf gemaakt. Dit was de eerste cabochon die ik porbeerde te maken en ik moet zeggen dat ik de cabochon best wel geslaagd vind. De rest van de armband is gemaakt met Miyuki kraaltjes en facetkraaltjes. De andere delen hebben als middelpunt een Dragonvein agaat kraaltje ( vandaar de naam Draken).

Natuurlijk gaat deze armband mee naar de Die zijn Leuk markt op 1 april in Groningen. Ook kun je de armband op mijn website vinden. Door *hier* te klikken ga je meteen naar de juiste pagina.

Ook wil ik jullie nog even de poster van Die zijn Leuk laten zien, ik vind hem zoooo leuk!

5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Supermooi! Zal vast veel friemelwerk geweest zijn!

   Verwijderen
  2. Het borduren van de rondjes viel wel mee. Op maat maken was inderdaad even een priegelwerkje...ben erg blij dat dat zo goed gelukt is

   Verwijderen
 2. jeetje wat een werk!mooi hoor.jammer 1 april sta ik zelf op een hobbymarktje.

  BeantwoordenVerwijderen