zondag 17 november 2013

Wat ligt er op de kralentafel?~~Deel 11

Vandaag heb ik weer eens foto's genomen van mijn kralentafel.

Momenteel ben ik druk bezig met het maken van grootgat kralen (voor oa Pandora en Trollbeads) Nadat ik de glaskralen met mijn brander heb gemaakt volgt er nog een heel proces van schoonmaken, vijlen, buis snijden en de kraal voorzien van buis. Op de foto ben ik bezig met het op maat snijden van sterling zilver buis.


Na het op maat maken van het buisje wordt deze gevijld, uitgegloeid, schoongemaakt en daarna in de kraal gezet. Best nog wel veel werk maar leuk om te doen!

Ook ben ik weer aan de slag met beadwork. Dit keer een groen met bronzen hanger. Het beginnetje is gemaakt. Alles lijkt nu nog wat vreemd omdat ik het materiaal waarop ik werk heb geverfd. Als de hanger af is zie je daar niks meer van. Als ik de achtergrond wit zou houden zie je dat steeds door de kralen heen schijnen en dat is niet mooi.


Daarnaast ben ik nog bezig met een simpel zwart beadwork ringetje. Daarvan hoef ik alleen de stof nog bij te knippen en de rand af te werken met kleine kraaltjes.


En dan nog iets wat niet op de kralentafel ligt maar er toch echt wel bij hoort. Ik ben namelijk met de website/webshop bezig geweest. Zo heb ik een aantal nieuwe rubrieken, zijn de afbeeldingen groter gemaakt en staan er nieuwe producten in. Ik zou zeggen neem nog eens een kijkje op www.unykaccessoires.nl


1 opmerking: