maandag 31 januari 2011

Wat ligt er op de kralentafel~~deel 4

Hoog tijd voor een Wat ligt er op de kralentafel!!

Momenteel ben ik druk bezig met van alles en nog wat. Ik had nog een mooie turquoise hanger te liggen die nog afgewerkt moet worden. Aangestoken door het spiral rope virus op het beadwork forum ben ik ook begonnen aan een spiral rope passend bij de turquoise hanger.
Ben al lekker op dreef met de spiral rope. Wat een heerlijk beadworkje is dat toch. Ik heb nu alleen 1 klein probleempje. De kleine kraaltjes zijn op. Hmmmz....goed excuus om wat kraaltjes te bestellen;)

Verder ben ik druk bezig met mijn inzending voor de Bollywood wedstrijd op het beadwork forum. Al zeg ik het zelf: hij wordt errug mooi. Jullie zullen nog even moeten wachten op de foto's. Totdat de wedstrijd is afgelopen mag ik niks publiceren en daar houden we ons aan.

Ook heb ik nog allerlei glaskralen te liggen die verwerkt willen worden tot sieraden. Nog even geduld en het resultaat staat op mijn website :D

2 opmerkingen:

  1. Het is wel de dag van de mooie sieraden. Heb inmiddels al een aantal blogs bekeken en gelezen en wederom kom ik zo'n pracht exemplaar tegen.

    Heel erg mooi.

    gr. Robin

    BeantwoordenVerwijderen