dinsdag 13 september 2011

Wat ligt er op de kralentafel?~~deel 7

Op mijn kralen tafel ligt weer van alles en ik heb daar wat foto's van gemaakt. Allereerst ben ik al een tijd bezig met een armband volgens een patroon van Rachel Nelson Smith genaamd de Lincoln Street Bracelet. Voor deze armband maak ik gebruik van Miyuki seedbeads. Op de foto staan de 2 zijden van deze armband die nog aan elkaar gezet moeten worden.
Vandaag heb ik een pakketje binnen gekregen vanuit Amerika. In dit pakketje zaten Lucite bloemetjes die ik via Etsy gekocht hebt. Lucite is een soort kunststof waarbij de kwaliteit erg hoog ligt. Ik heb een aantal mooie kleuren kunnen bestellen zoals licht roze en olijf groen. Deze bloemetjes zijn zo mooi te verwerken in beadwork projecten.Wat ook nog op mijn kralentafel ligt is een mooie streng ruwe tijgeroog. Deze kralen zijn niet gepolijst en hebben hun ruwe uiterlijk gehouden. Wel zie je hier en daar die mooie glans die kenmerkend is voor tijgeroog kralen. Ik heb al diverse ideeën met deze kralen. Het is even afwachten welk idee het uit eindelijk wordt;)


Als laatste nog een foto van een projectje waar mij moeder mee bezig is. Mobiele telefoon zakjes maken. Vooral deze serie met koeien vind ik erg leuk. Ik heb al meer foto's genomen. Deze foto's moeten nog even bewerkt worden en dan komen de zakjes op mijn websiteMomenteel ben ik ook nog bezig met een beadwork project waar ik zelf helemaal enthousiast van word. Helaas kan ik jullie daar geen foto's van laten zien. Dit project is voor de SF/Fantasy wedstrijd op het Beadworkforum. Het duurt nog wel even voordat de inzendtermijn is verstreken en ik de foto kan laten zien. Ik kan nu al wel zeggen dat het erg mooi wordt.

3 opmerkingen:

 1. Oooh, mooi, die armband. Hij staat ook op mijn to-do-lijstje, maar het lijkt me heel veel werk.
  Ik heb alleen nog maar een ideetje voor de wedstrijd. Moet de materialen allemaal nog bij elkaar verzamelen. Het wordt vast weer een op-het-nippertje-project. ;-)

  Groetjes Audrey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op een of andere manier kan ik zelf niet meer reageren op mijn berichten dus doe ik het maar zo;)

  Die armband is wel te doen hoor Audrey. De bultjes variëren dus dat is minder saai dan de Ootheca. Ik wacht nu nog op kraaltjes en dan kan ik em afmaken.

  Ik had ook nog maar een ideetje voor de website maar opeens had ik de juiste materialen en dan gaat het snel. Jij ook veel succes er mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie armband! Leuke blog btw :-)

  BeantwoordenVerwijderen