donderdag 19 september 2013

Simmertúnfair

Komende zaterdag is er de Simmertúnfair in Sibrandahûs. Sibrandahûs is een klein gehucht in Fryslân en ligt tussen Dokkum en Burdaard in. In dit kleine plaatsje staat de Kloosterkapel. Dit middeleeuwse kerkje is gebouwd met kloostermoppen van het nabijgelegen klooster Claercamp. Dit klooster bestaat al lang niet meer maar het kerkje staat nog steeds in Sibrandahûs. Een commissie zorgt er voor dat er mooie concerten worden gehouden in de Kloosterkapel

Foto gemaakt door Michelle Hamstra (www.michellehamstra.nl)


Voor dit mooie kapelletje staat een klein huisje van fotograaf Alex Bouma. Alex is ook de persoon die als 'koster' werkt in de Kloosterkapel. Hij heeft zijn ruime tuin beschikbaar gesteld voor de Simmertúnfair. Al met al een bijzondere markt op een bijzondere locatie. Ik ben blij dat ik met Unyk accessoires op deze fair mag staan. Vooral omdat wij een bijzondere band hebben met deze locatie. Mijn man is geboren en getogen in Sibrandahûs. Mijn schoonouders hebben daar nog steeds een melkveehouderij. De Kloosterkapel was de locatie van ons kerkelijk huwelijk.

Op deze fair vinden jullie bijzondere streekproducten en ook een presentatie van Bed&Breakfast in de buurt. De dag wordt afgesloten met een heus concert!


Datum: 21 september 2013
Locatie: Kloosterkapel Sibrandahûs, Burdaarderstrjitwei 4 in Sibrandahûs
Tijd: van 13.30 tot 20.00, het concert begint om 20,30
Entree: €5,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten